Werken bij use

Heb jij een hogere/academische technische opleiding en ben je niet bang uitgevallen? Werk je graag aan de rand van wat kan en liefst er wat overheen? Durf je beslissingen te nemen als dat nodig is om een volgende stap te zetten? Vind je vakkennis geen vies woord, wil je de beste zijn in wat je doet en ga je altijd met volle kracht voor resultaat? Dan pas je goed bij USE. Want wij zijn altijd op zoek naar goede mensen die óók verder willen.

Meer weten?

Kimberlie Edens

HR Advisor
+31 - 53 - 5741456
useologist@usetechnology.nl

Medewerkers aan het woord

VACATURES

Financial Controller

Because of the big interest in our CEDD technology, TKH Airport Solutions is expanding fast. That is why we are looking for a Financial Controller.

Regional Sales Manager DACH & Scandinavia

For DACH and Scandinavia we require a German & English speaking Sales Manager with knowledge of AGL and Airports. You are ambitious and tenacious in selling our solutions at the biggest airports in your region.

Junior Analoge Elektronica Ontwerper

Hoe vaak krijg je de kans om van je hobby je werk te maken? Wij zoeken een collega die over de grenzen van zijn eigen vakgebied durft te kijken. Wil jij je kennis en ervaring uitbreiden binnen een innovatieve omgeving en waar je de juiste ondersteuning en ruimte krijgt om te groeien binnen je vakgebied? Dan zoeken wij jou voor deze functie binnen USE!

Analoge Elektronica Ontwerper(s)

Als onderdeel van het multidisciplinaire ontwerpteam werk je samen met de disciplines software, logistiek, productie, mechanische engineering en test & installatie. Ook vertaal je eventuele aanpassingen naar oplossingen en ben je betrokken bij het verhelpen van zaken die tijdens de productie naar voren komen. We bieden een uitdagende baan waarin veel vrijheid is en waarin je een sleutelrol wilt spelen in het ontwerptraject van concept tot aflevering.