USEXXX Website banners_def-3

Werken bij USE

Heb jij een hogere/academische technische opleiding en ben je niet bang uitgevallen? Werk je graag aan de rand van wat kan en liefst er wat overheen? Durf je beslissingen te nemen als dat nodig is om een volgende stap te zetten? Vind je vakkennis geen vies woord, wil je de beste zijn in wat je doet en ga je altijd met volle kracht voor resultaat? Dan pas je goed bij USE. Want wij zijn altijd op zoek naar goede mensen die óók verder willen.

Meer weten?

Neem contact op met
Janneke Braamhaar.
+31 - 53 - 5741456.

useologist@usetechnology.nl

Actuele vacatures

Service Engineer

Use System Engineering heeft een revolutionair disruptief systeem ontwikkeld voor Airfield Ground Lighting (AGL) gebaseerd op onze CEDD®(Contactless Energy and Data Distribution) technologie. Vanwege groei en daarmee toenemende activiteiten zijn wij op zoek naar een Service Engineer.

Project Engineer

Use System Engineering heeft een revolutionair disruptief systeem ontwikkeld voor Airfield Ground Lighting (AGL) gebaseerd op onze CEDD®(Contactless Energy and Data Distribution) technologie. Vanwege groei en daarmee toenemende activiteiten zijn wij op zoek naar een Project Engineer.

Software Engineer

Wij zijn op zoek naar een Software Engineer die een duidelijke visie heeft op zijn vakgebied, zich thuis voelt in complexe elektronica systemen, een kritisch waarnemer is en als zelfstarter kan opereren. Je bent een analist met een helikopter-view en in je benadering pragmatisch, onderzoekend met oog voor detail.

Analoge Elektronica Ontwerper(s)

Als onderdeel van het multidisciplinaire ontwerpteam werk je samen met de disciplines software, logistiek, productie, mechanische engineering en test & installatie. Ook vertaal je eventuele aanpassingen naar oplossingen en ben je betrokken bij het verhelpen van zaken die tijdens de productie naar voren komen. We bieden een uitdagende baan waarin veel vrijheid is en waarin je een sleutelrol wilt spelen in het ontwerptraject van concept tot aflevering.

Senior Test Architect

Onze unieke CEDD®-technologie leent zich voor allerlei innovatieve producten en toepassingen. Met het ontwikkelen daarvan krijgen we het steeds drukker. Daarom zijn we op zoek naar een ervaren

Disruptive MarCom Specialist

Als Marketing Communications Specialist vertel je elke dag het verhaal van onze CEDD® AGL (Air Ground Lighting) Technology en TKH Airport Solutions. Je bent een vlotte, scherpe en sprankelende professional die zijn/haar sporen heeft verdiend in marketing en communicatie.

Afstudeeropdracht

Binnen USE bieden wij diverse afstudeeropdrachten