Onze oplossingen bewijzen zich dagelijks

Bij alles wat we bij USE System Engineering bedenken, gaan we voor baanbrekende technologie. Maar wat we minstens zo belangrijk vinden, is dat die technologie de mensheid iets oplevert. Rendement op het gebied van gemak, efficiency en (dus) kosten. Maar ook − en eigenlijk nog veel waardevoller − meerwaarde in de vorm van veiligheid, duurzaamheid en quality of life. Al die eigenschappen zijn concreet terug te vinden in de oplossingen die we realiseren. De praktijk levert het bewijs.

Op vliegveld Eelde (GAE) in Groningen heeft USE, in samenwerking met Dura Vermeer en Possehl, een verlichtingssysteem op een taxibaan uitgerust met CEDD® AGL-technologie. Lees verder »
Rijkswaterstaat gebruikte een variant van het USE-systeem DRM (Dynamische Rijstrook Markering) voor het experiment ‘Slim Wegdek: ritsen met elektronisch gidsen’.
Lees verder »
Wij leverden voor een 40 jaar oude Zweedse brug een innovatieve en kostenbesparende oplossing voor de bekabeling en verlichting.
Lees verder »
Amsterdam Schiphol Airport toonde zich geïnteresseerd in onze proven technology voor de verlichting van start-, landings- en taxibanen.
Lees verder »