USEXXX Website banners_def-3

Werken bij USE

Heb jij een hogere/academische technische opleiding en ben je niet bang uitgevallen? Werk je graag aan de rand van wat kan en liefst er wat overheen? Durf je beslissingen te nemen als dat nodig is om een volgende stap te zetten? Vind je vakkennis geen vies woord, wil je de beste zijn in wat je doet en ga je altijd met volle kracht voor resultaat? Dan pas je goed bij USE. Want wij zijn altijd op zoek naar goede mensen die óók verder willen.

Meer weten?

Neem contact op met
Janneke Braamhaar.
+31 - 53 - 5741456.

cv@usetechnology.nl

Actuele vacatures

Software Engineer

Wij zijn op zoek naar een Software Engineer die een duidelijke visie heeft op zijn vakgebied, zich thuis voelt in complexe elektronica systemen, een kritisch waarnemer is en als zelfstarter kan opereren. Je bent een analist met een helikopter-view en in je benadering pragmatisch, onderzoekend met oog voor detail.

Lead Software Engineer

Wij zijn op zoek naar een Lead Software Engineer met een duidelijke visie op vakgebied en over zijn of haar rol als leidinggevende. Je brengt de prestaties van het individu en van het softwareteam naar ‘the next level’.

Factory Engineer

Voor de nieuwe generatie van airfield lighting producten wordt een productielijn opgezet volgens onze kritische filosofie. Wij zoeken een Factory Engineer die samen met de Production Team Leader deze productielijn kan definiëren, implementeren en opstarten.

Senior Test Architect

Onze unieke CEDD®-technologie leent zich voor allerlei innovatieve producten en toepassingen. Met het ontwikkelen daarvan krijgen we het steeds drukker. Daarom zijn we op zoek naar een ervaren

Project Engineer

Het gaat hard met USE. Dat komt mede door het succes van onze CEDD® AGL-technologie voor luchthavens. Voor die tak zijn we nu op zoek naar een:

Project Manager

Gezien toenemende activiteiten betreffende de ontwikkelingen van innovatieve producten op basis van deze technologie in een conservatieve markt zijn wij in een stadium beland waarin wij op zoek zijn naar een Project Manager.

Product Developer

Gezien toenemende activiteiten betreffende de ontwikkelingen van innovatieve producten op basis van deze technologie in een conservatieve markt zijn wij in een stadium beland waarin wij op zoek zijn naar een Product Developer die een tweede stap in zijn/haar carriere wil maken.

Afstudeeropdracht

Binnen USE bieden wij diverse afstudeeropdrachten